ACTUEEL
 
Nieuwbouw UMC Utrecht
In het centrum van de Uithof is het Universitair Medisch Centrum Utrecht voornemens een multifunctioneel gebouw te realiseren met een hotel, vergadercentrum, kantoorruimten en 450 appartementen voor medewerkers. Het totale vloeroppervlakte bedraagt circa 35.000 m2. De investeringskosten worden geraamd op € 70 miljoen. De definitieve invulling van het complex, waar Kronenburg Consult bij betrokken is als projectmanager/adviseur wordt medio dit jaar afgerond, waarna een aanvang met het ontwerp kan worden gemaakt.
 
Renovatie Emma Kinderziekenhuis A'dam
Na een ontwerpperiode van circa 3 jaar is medio 2008 in opdracht van het Academisch Medisch Centrum gestart met de uitbreiding en renovatie van het Emma Kinderziekenhuis te Amsterdam. De investeringskosten bedragen € 45 miljoen. Totale vloeroppervlakte 10.000 m2. Om het EKZ in bedrijf te houden zijn de werkzaamheden in vijf fasen uitgevoerd.

Betrokken partijen: projectmanagement: Kronenburg Consult, architect: OD 205 Delft, installatieadviseur: Grontmij TM Amersfoort, interieurontwerper: Opera Ontwerpers Amsterdam, adviseur facilitaire zaken: Stevens Van Dijck Amersfoort.
 
Uitbreiding poliklinieken AMC Amsterdam
Boven op het éénlaags gebouw waarin het dialysecentrum is gehuisvest zijn 5 bouwlagen gerealiseerd ten behoeve van de uitbreiding van de poliklinieken van het Academisch Medisch Centrum. In de uitbreiding zijn het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde, de afdelingen Inwendige Specialismen, Diëtetiek, Klinische Genetica en het polilaboratorium gehuisvest. De investeringskosten bedragen € 20 miljoen, het totale vloeroppervlakte bedraagt circa 7.000 m2 .

Betrokken partijen: projectmanagement: Kronenburg Consult, architect: Greiner Van Goor Huijten Architecten Amsterdam, installatieadviseur: Deerns Raadgevende Ingenieurs Rijswijk, constructeur: Aronsohn Rotterdam.

 
Impressie Jo Coenen & Co Amsterdam
Impressie Jo Coenen & Co Amsterdam
 
Centrale hal Afdelingen Zuigelingen en Staf
Centrale hal Afdelingen Zuigelingen en Staf
 
Tweepersoonskamer
Tweepersoonskamer
 
Bouw uitbreiding poliklinieken
Bouw uitbreiding poliklinieken